“Napravio bih Ani još jedno dijete”: Rasta o bivšoj ženi i intrigantnom životu

Stefan Đurić Rasta poznat je ne samo po tome što je svojom autentičnošću ostavio pečat na javnoj sceni, već i po burnom i intrigantnom privatnom životu.

On se za Alo! dotakao najaktuelnijih tema i otkrio kako provodi vrijeme dok čeka nanogicu, koji su mu planovi kada je karijera u pitanju, ali se osvrnuo i na odnos sa bivšom suprugom, pjevačicom Anom Nikolić, sa kojom bi, kako kaže, imao još jedno dijete.

“Iskren da budem, sada je već izvijesno da ću uskoro dobiti nanogicu, kada dođe do toga život će mi se totalno promijeniti. Trudim se da završim sve obaveze s tim da imam malo vremena”, iskreno je počeo razgovor Rasta i otkrio šta će se najviše u njegovom životu promijeniti tokom izdržavanja kazne kućnog pritvora.

“Vjerovatno neću moći da pravim koncerte, ali moći ću da stvaram muziku, a meni je to najbitnije”, ispričao je on i dodao da iako neće biti nastupa njegova finansijska situacija neće biti ugrožena.

“To što ne nastupam neće ugroziti moju finansijsku situaciju. Dugo sam na javnoj sceni, jako dobro zarađujem i umijem da raspolažem novcem. Iskreno, radovao sam se pauzi i prijao mi je period bez nastupa jer sam više uspio da se posvetim sebi i stvaranju muzike”, rekao je on i otkrio kako se slaže sa bivšom ženom kada je roditeljstvo u pitanju.

“Ana i ja imamo veoma usaglašen raspored oko čuvanja Tare. Trudimo se da se prilagodimo obavezama, ali jako se dobro dogovaramo”, ispričao je Rasta i prokomentarisao svjetski trend prema kojem bivši supružnici prave djecu iako nisu zajedno.

“Pa mislim da još nismo toliko poludjeli da pravimo dijete a nismo zajedno, mada nikad se zna. Ispadaju nam lijepa djeca, a i dobri smo u roditeljstvu, tako da, ko zna, moguće je da će doći i do toga da imamo još jedno dijete”, priznao je reper, te otkrio na koga liči kćerkica.

“Čini mi se da Tara više liči na Anu, iako dosta ljudi govori da liči na mene i da ima moj karakter. To se naravno kod djece mijenja, još je mala. Ne bih volio da bude tvrdoglava kao ja, volio bih da bude smirenija”, kaže.

Reper se osvrnuo i na nove pjesme njegove bivše supruge i otkrio da su, iako nisu uspjeli u braku, u izuzetno dobrim odnosima te najveća podrška jedno drugom.

“Pratim Anin rad, sviđa mi se njena nova pjesma i podržavam je u svemu. Snimio bih rado duet sa njom, ali nismo pričali o tome”, objasnio je Rasta.

Ostavite komentar: