Napadnuta porodica Darka Lazića: Pjevač morao napraviti betonsku ogradu sa šiljcima

Pjevač Darko Lazić je oko svoje nove kuće podigao betonski zid visok tri metra i kapiju koja na vrhu ima šiljke tako da niko ne može da je preskoči niti da mu uznemirava porodicu.

“Miljana Kulić je danima visila ispred kapije dok nije ugrabila priliku da se ušunja unutra. Drala se, dozivala ga. Ljudi nisu mogli da žive od nje. Jedan dan je napala i babu Milku, koja je prišla da vidi da li joj nešto treba pošto je djelovala unezvereno i samo je ponavljala Darkovo ime”, prepričava Lazićeva komšinica neprijatnosti koje je baka Milka doživjela.

Kako je istakla kada je vidjela da ova nije čista, baba je uzela metlu kojom čiste stazu i krenula ka njoj, ali Miljana ju je napala i počela da se rve sa njom.

“Moj muž je istrčao iz kuće i otjerao Miljanu, a baki smo dali šećer i vodu, da se malo smiri. Mogla je žena infarkt da doživi, ima slabo srce, a mnogo se uplašila. Sutradan je Miljana opet dolazila i drala se na kapiji. Na kraju su joj rekli da su pozvali policiju, pa se sklonila. Znala je tako nekad da dođe taksijem, da sjedi u kolima ispred kapije i gleda da li će i kada Darko da izađe da ga vidi. Šta je htjela da postigne time nikad nam nije bilo jasno”, zaključuje komšinica iz Brestača.

Ostavite komentar: