Nakon skandala, bivši ljubavnici “zajedno”: Ovako je izgledalo “suočavanje” pjevačice i generala policije

Ljupka Stević je učestvovala u emisiji u kojoj je bio i Dragiša Simić, gdje je bila uključena putem video linka.

Ljupka je u prvi mah bila zbunjena kada je ugledala nekadašnjeg partnera.

“Dobro veče, onako sam kako moram. Vidite da me razvlače mediji. Desilo se šta se desilo, javnost se uzburkala. Da nismo javne ličnosti, to vjerovatno ne bi bilo tako. Ima u ovoj državi većih skandala od našeg, ali eto”, pričao je Simke, dok ga je Ljupka gledala. Ona nije smjela da se miješa u razgovor jer zbog procesa s bivšim navodno ne smije da komunicira, ali je imala opasku na voditeljkino pitanje kako se Simke osjeća nakon što ga je djevojka fizički napala.

“Slušaj, fizički napala, rekla sam, naletio je na moju pesnicu. Samo da znam koje automobile voze”, našalila se Ljupka, a Simić se vratio na temu.

“Ljupka je uradila to što je uradila u nekom naletu bijesa. Ja je ne teretim, idemo dalje. Ne bih više nikoga da povrijeđujem. Znate šta sam rekao, nema više šta da se priča o tom događaju, sve se vidjelo na snimku i to je to. Ko treba da oprosti, oprostiće. Ovo je zabava za narod, šta drugo da kažem. Šta ja da kažem na to što se ljudi bave tuđim životom. Nadam se da je ovo moje posljednje obraćanje javnosti na ovu temu”, završio je Simke, a onda je pjevačica nastavila.

“Ne znam šta bih rekla kako se osjećam, normalno, kako drugačije pod ovim okolnostima. Kada sam vidjela Ljilju, očekivala sam nekog političara, ne znam zašto, vjerovatno jer si mi prije toga rekla da je sve ovo došlo do političkog vrha. Očekivala sam nekog s te strane, ali ovo nisam”, završila je Ljupka s knedlom u grlu, piše Alo.



Ostavite komentar: