Nakon sedam godina pao prvi poljubac: Šuška se da Kija ima novog dečka FOTO

Kija Kockar ima novog dečka! Pjevačica je u vezi sa menadžerom brojnih klubova i restorana u Beogradu Markom Gađanskim, saznaje Informer.

“Kija i Marko su se upoznali još prije sedam godina. Sretali su se po klubovima, a nedavno su počeli svakodnevno da se čuju i viđaju. Marko je pratio Kiju i tokom “Zadruge” i podržavao ju je, ali joj je tek prošle nedelje rekao za svoja osjećanja, na koja ona nije ostala imuna, pa je pao prvi poljubac!”, kaže izvor Informera i dodaje da se par zasad krije.
“Još ne žele da javnost sazna za njih jer su tek na početku veze. Dogovorili su se da krajem mjeseca odu zajedno na Zlatibor, pa ih možda tamo uhvate paparaci”, rekao je.
Novinari su pozvali menadžera, koji je pokušao da ostane tajnovit.

“Kiju poznajem još otkad je bila stjuardesa. Prijatelji smo, baš se često viđamo. Ko zna šta će se desiti i da li se iz prijateljstva može roditi ljubav”, rekao je Marko za Informer, a sličan komentar imala je i Kija.
“Rekao mi je da ste ga zvali! Družimo se godinama, dečko je slobodan i to je sve što ću vam reći”, bila je kratka pjevačica.

Ostavite komentar: