“Najzgodniji doktor na svijetu” ljetovao u Hrvatskoj: Vasilija žene zatrpale porukama

Vasilije Vujović, atraktivni plastični hirurg iz Beograda, o kojem je zbog njegovog dobrog izgleda i popularnosti na društvenim mrežama svojevremeno pisao i DailyMail, proveo je nekoliko dana u Hrvatskoj na odmoru.

Objavio je fotografije iz Dubrovnika, Korčule i Hvara, a žene u komentarima nisu štedjele na komplimentima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Vasilije Vujovic (@dr.vujovic)

“Tako lijep i zgodan”, “Predivan i kompletan”, “Muškarac koji ima sve”, pisale su pratiteljice, a nije nedostajalo ni poziva za kafu ili večeru.

Inače, Vujović je mladi plastični hirurg iz Cetinja koji živi i radi u Beogradu. Njemu pod nož idu brojne pjevačice i glumice na razne korekcije. Na Instagramu ima preko 200 hiljada pratilaca.

Ovaj 33-godišnjak privlači puno pažnje svojim atraktivnim izgledom, za koji naporno trenira, a voli i vanjske aktivnosti.

Jednom prilikom objavio je i fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira s pokojnim ocem, od kojeg je i naslijedio atraktivan izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Vasilije Vujovic (@dr.vujovic)

Vasilije uživa i u planinarenju, a po povratku iz Hrvatske popeo se na planinu Rtanj u Srbiji.

Podsjećamo, 2017. godine britanski portal Dejli Mejl proglasio ga je i najzgodnijim doktorom na svijetu, a on kaže da njemu fizički izgled nije važan.

“Ne volim agresivne djevojke. Volim djevojke koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Ljepota je u oku čovjeka koji gleda djevojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lijepa meni”, rekao je jednom prilikom 33-godišnji Vasilije koji je oženjen i ima sina, prenosi Klix.

Ostavite komentar: