Najseksi penzionerka na svijetu: Svi gledali u Alesandru kada je izronila iz okeana FOTO

“Viktorijin anđeo” i brazilski supermodel Alesandra Ambrosio (39) je u vrelom bikiniju izronila iz okeana i “zapalila” sve muškarce na plaži.

Naime, slavna manekenka je uživala u danu na plaži u Los Anđelesu i tom prilikom istakla bujne grudi i figuru na kojoj joj zavide mnoge žene širom svijeta, a kada je grudi podigla rukama svi prisutni su “poludjeli” koliko dobro izgleda.

Ove godine imali smo priliku da vidimo Alesandru u raznim izdanjima, jer je skoro svakog dana ovog ljeta uslikana na plaži gdje je igrala odbojku, plivala, sunčala se i uživala u čarima fotografisanja na vjetru.

Sada je poznata manekenka željela da iskoristi lijepe septembarske dane u Kaliforniji i pozirala je u braon minijaturnom bikiniju u kom je istakla zategnut stomak, bujne grudi i podignutu guzu, a ono što su muškarci sve vrijeme gledali jesu njene duge zategnute noge, koje su koračale modnim pistama najpoznatijih dizajnera širom svijeta.

Sve vrijeme je na očima imala braon naočare za sunce, a oko vrata srebrne ogrlice. Najseksi penzionerka na svijetu je izgledala veoma srećno i opušteno, a tijelo joj je i dalje vretenasto iako se bliži petoj deceniji života. Penzionisana manekenka i majka dvoje djece, kćerke Anje (11) i sina Noe (8), izgleda bolje nego ikad iako se bliži petoj deceniji života.

Podsetimo, 2018. godine je otkriveno da se Alesandra rastala od svog vjerenika Džejmija Mazura, nakon što je za njega bila vjerena deset godina.

“Mnogo stvari se dešava u mom životu i nisam se vjenčala jer imam previše obaveza. Misliću o tome kada bude vrijeme“, rekla je Alesandra neposredno prije nego što su raskinuli.

Manekenka se sada zabavlja sa Italijanom Nikolom Odijem, s kojim je u srećnoj vezi, prenosi Telegraf.

Ostavite komentar: