Najplaćenija, ali ne i milionerka: Koliko je Nikolina Pišek zarađivala kao voditeljka

Pišekova ovih dana traži posao na televiziji, na kojoj je nekada bila jako dobro plaćena.

U jeku medijskog rata Nikoline Pišek sa svekrom Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof, pojavila se informacija da nekada veoma popularna hrvatska voditeljka intenzivno traži posao, pošto je poslije tragične smrti svog supruga ostala bez prihoda.

Ona je do udaje za pokojnog Vidoja Ristovića prije devet godina bila angažovana za razne TV projekte ne samo u Hrvatskoj, nego i u Srbiji, ali je potom ostala bez ponuda i prestala da radi na televiziji, te se posvetila porodici, premda se okušala i u modnom biznisu, koji je ubrzo propao.

Kako smo saznali od dobro upućenog izvora, Pišekova je bila izuzetno dobro plaćena za svoj rad na televiziji.

“Nikolina je godinama bila najtraženija voditeljka u Hrvatskoj. Dok je radila na jednoj privatnoj hrvatskoj televiziji, imala je mjesečnu platu od 3.000 evra, a bilo joj je omogućeno i da zaradi dodatni novac od sponzora emisije, koje je sama nalazila, što je bila privilegija koju su čelnici televizije davali samo voditeljskim zvijezdama. Do te pozicije je došla jer je prethodno stekla veliku popularnost na HRT, gdje je vodila ‘Ples sa zvijezdama’. Vrhunac njene karijere bio je regionalni projekat ‘Operacija trijumf’ koji se snimao u Beogradu, a za koji ju je produkcijska kuća ‘Emotion’ angažovala jer je tada bila najpopularnija u Hrvatskoj i već poznata u Srbiji. Zbog toga su joj dali mjesečni honorar od čak 10.000 evra, a bili su joj plaćeni i troškovi boravka u Beogradu”, kaže za Nova.rs izvor i dodaje da je upravo prilikom rada u “Operaciji trijumf” Nikolina upoznala Vidoja.

Nakon što je počela vezu s njim, njena popularnost je dodatno porasla u Srbiji, pa je ovdje vodila emisiju „Bulevar“ na B92. Potom je zatrudnjela i rodila ćerku Unu Sofiju, pa nije ni tražila posao. Onda je 2018. uslijedila ponuda od televizije „Hepi“ da sa Ivanom Bauerom vodi kviz „Soba sreće”, ali taj angažman je kratko trajao. Pošto više nije imala ponude, a nije htjela ni morala da radi bilo šta, Nikolina se posvetila porodici i pokrenula dječji modni brend. Taj posao joj je bio blizak, jer je diplomirala dizajn, ali sa biznisom se nije snašla, pa je njena firma, prema pisanju hrvatskog portala “Imperijal” – bankrotirala. Iz dokumenta o stečaju vidi se da je sud utvrdio da ona nije imala imovinu koja bi se mogla unovčiti i da od 2017. do 2020. nije imala platu, niti druge stalne prihode, te ju je oslobodio obaveza prema povjeriocima, prenio je “Kurir”.

S obzirom na njenu profesionalnu reputaciju, ali i na to što je, iako ne svojom voljom, u posljednje vrijeme dosta prisutna u javnosti, Nikolina neće imati problem da opet nađe dobro plaćen posao.

“Ona je uvijek bila u vrhu u svom domenu, tako da vjerujem da sada u Hrvatskoj može da nađe angažman i za 5.000 evra mjesečno, a vjerovatno je i da opet može da napravi dogovor oko sponzora. Takođe bi mogla da zaradi dosta i reklamirajući razne proizvode i usluge na Instagramu, što rade mnoge njene koleginice”, prognozira naš sagovornik.

Stabilna primanja su Pišekovoj hitno potrebna jer, osim osnovnih životnih troškova, mora da plaća visoke rate za vilu u Zagrebu, te da finansira i njeno renoviranje kako bi mogla da je izda i da od toga zaradi.

 

 

 

Ostavite komentar: