Na korak od diskvalifikacije: Miki Đuričić i Filip Car imali žestok sukob

Miki Đuričić i Filip Car ušli su u sukob, zbog čega je pčelar iz Kupinova pobacao šta je stigao po imanju u Šimanovcima.

U toku dana Miki Đuričić ušao je u žestok sukob sa Filipom Carem, zbog čega su se svi uznemirili, jer je tenzija dostigla vrhunac. Miki je poznat kao impulsivna osoba, a istu karakternu crtu dijeli i Car sa njim, zbog čega su svi mislili da će doći do fizičkog obračuna.

Naime, ono što je Miki zasmetalo jeste to što se Car približio njemu i hteo da se oni pomere, dok su jeli. Miki je to odmah protumačio vrlo negativno i odreagovao burno jer nije mogao da shvati da Car želi da se smesti, a da se svi ostali laktaju. Tako je počela svađa:

“Ko te zvao da sjedneš”, pitao je Miki.

“Šta ima ko da me zove”, rekao je Car.

“Ja da se pomjerim dok on jede? Kako ne kapiraš da ne želim da se družim sa tobom? Izbjegavam vas folirante, slizao si sa sa čovjekom sa kojim sam htio da se bijem. Prijatelj, a nisi znao okrenuti broj”, govorio je Miki.

“Trebao si reći odmah”, dodao je Car.

“Evo kažem ti, dosadan si”, odbrdusio je Miki.

“Evo, od ovog momenta nećemo pričati”, rekao je Car.

“Pusti me lažnih prijatelja, ‘ajde pali. Pustio me da jedem, šta ćeš ti meni, pričaš nešto dva sata”, odbrusio je Đuričić i razbio tanjir sa hranom od beton.

Ostavite komentar: