“Muškarci su najgori u oralnom seksu”: Kija bez blama o bezobraznim “incidentima” s momcima

Popularna Kija Kockar nema problem da priča na bilo koju temu, a u emisiji Goce Tržan na televiziji K1 bez blama se dotakla se*sualnih pikanterija i momcima štošta poručila.

“Muškarci su najgori u oralnom se*su. Većina mojih drugarica je u fazonu da ne žele da im to rade, jer to niko ne zna da radi. Ne znam šta se dešava, ali ako ne vole i ne znaju, neka se sklone odatle”, ispričala je pjevačica bez dlake na jeziku i otkrila kakve je sve situacije doživljavala sa muškarcima.

Kristina je otkrila i da voli filmove za odrasle.

“Nisam upoznala ženu koja ne posećuje p*rno-sajtove. Ja gledam posjete bebisiterki jer sam romantična. Kul mi je bebisiterka kao dođe, pa zaplet… Očigledno me prevara loži, da je zabranjeno i malo više agresivno. Ali, to je samo ono što gledam. Nekad vraćam ono što mi se sviđa, premotavam”, iskreno je ispričala Kija koja je spomenula i svog bivšeg supruga Slobu Radanovića.

“U početku veze imali smo s*ks sedam puta uzastopno, ali kada prođe neko vrijeme, sve se mijenja. Žena se zavodi od jutra do mraka. Daj mi kompliment, zavrni tu sijalicu i onda uveče, kada dođe vrijeme, sve može da bude super. Mene je ubijalo kada smo mi non-stop zajedno. Bilo mi je lijepo, ali mi je to ubijalo želju za s*ksom. Kada smo bili u vezi, dogovaramo se kada ćemo da se vidimo i ja sam uvijek spremna”, kaže Kija, piše svet.rs.Ostavite komentar: