Muškarci joj nude pare za brak: Pjevačica potrošila više od 60.000 KM na plastične operacije

Mlada češka pjevačica i manekenka otkrila je kako je već potrošila više od 60.000 KM na estetske operacije i priznala je da joj muškarci žele platiti da im bude supruga.

Gabriela Jiračkova (20) iz Praga od malih nogu voljela je lutke Barbie i princeze i uvijek je sanjala da će postati jedna kad odraste. Pjevati je počela već sa sedam godina, dok se šminkati počela sa 13. Danas je poznata kao “Prva češka Barbie”.

Sa 17 godina iskoristila je novac koji je uštedjela od pjevanja kako bi platila prvo povećanje grudi. Ove godine povećala ih je i drugi put, a redovno ubrizgava i filere za usne te koristi botoks, prenosi The Sun.

Sad je prati više od 65.000 ljudi na Instagramu i kozmetičke kompanije javljaju joj se da reklamira njihove proizvode. No, njezina internet slava donijela joj je i neke bizarne ponude muškaraca koji joj izjavljuju ljubav.

Gabriela kaže kako je bezazleni selfi s obožavateljem bio dovoljan da pokrene glasine kako je imao aferu s njom.

Drugom prilikom menadžer kojeg je Gabriela jednom srela u kafiću tvrdio je da mu je izrazila ljubav i da je njihov brak gotova stvar – a njeni su roditelji čak primali poruke od njegove porodice pokušavajući ih nagovoriti da je udaju, piše Avaz.Ostavite komentar: