“Moj muž ne liči ni na kakvog dedu”: Pjevačica bijesna zbog komentara Nataše Bekvalac

Pjevačica Dijana Janković poznatija kao Didi J otvoreno je pričala o svom braku, suprugu i kćerki, ali se dotakla i teme zluradih komentara, koje je dobijala ni manje ni više nego od koleginica.

Didi nije skrivala bijes kada je pričala o tome kako ju je Nataša Bekvalac uvrijedila izjavom da se ona udala za dedu.

“Ne znam, ne pratim njen život i rad. Ali moram da kažem da je bilo jako ružno kada je rekla da sam se udala za dedu. Godinama ćutim, nisam joj nikada ništa rekla. Jako me je to uvrijedilo. Moj muž je stariji od mene 20 godina i uopšte ne liči ni na kakvog dedu, on je veoma aktivan, trenira košarku, imamo bebu”, rekla je Didi i dodala: “Znam da je i ona bila u vezi sa dosta starijim muškarcima.”

“Oni su bili čak stariji i od mog muža. Razlika između njih je bila veća. Ja sam bila šokirana što je to rekla. Koga briga da li je moj muž stariji. Njoj nikada neću da se obratim, uvrijedila me je. Ne poznajem je i nikada ne bih željela da je upoznam”, rekla je.  Jankovićeva nije propustila priliku da govori i o Gogi Sekulić, o kojoj takođe nije imala lijepo mišljenje.

“Kada je bila ona priča da sam ostavila svoju bebu na mjesec dana, ona je to prokomentarisala jako ružno. Bila sam bijesna što neko komentariše moj život. Svoju bebu nikad ne ostavljam, i kad je ostavim zbog posla, čuvaju je moja majka i dadilja. Vjerovatno je ona čula iz medija to, pa je pričala svašta nešto. Strašno kako može sebi da da tako nešto za pravo. Kako bi se ona osjećala da ja komentarišem njeno dijete. Ružno je miješati se u nečiji život. Bila sam zgrožena”, istakla je Didi, piše Alo,Ostavite komentar: