Moge iznenadila zbog duge kose: Ovako je Marija Šerifović izgledala kada je bila mala FOTO

Pop zvijezda Marija Šerifović jedna je od najboljih vokala u Srbiji i ima specifičan stil i izgled, a sada na Twitteru kruži Marijina fotografija iz djetinjstva na kojoj bi je malo ko prepoznao.

U pitanju je slika iz perioda kada je Šerifovićeva imala tri godine, a pozirala je u šortsu i majici, a tad je imala dugu crnu kosu upletenu u kiku.

Na Twitteru su objavili Marijinu pomenutu sliku, dok su ljudi pogađali ko je poznata ličnost, a većina njih pisala je da je u pitanju Marija i da im je čudno što je vide sa dugom kosom.

Šerifovićeva je prije nekoliko godina upravo ovu fotografiju podijelila na Instagramu, uz veoma zanimljiv opis.

“Realno nisam se promijenila uopšte. Isto sjedim, isto me nervira kada me neko slika, isto volim samo drvo japanske trešnje, isto sam tvrdoglava, isto su mi omiljeni stil šorts, majica i patike… Hmmm možda sam mogla neke stvari uraditi drugačije. Možda sam mogle neke ljude izbjeći. Možda je trebalo malo mudrije postupiti u nekim trenucima”, napisala je ona tada uz sliku.

“Možda sam mogla biti malo manje đubre prema nekim ljudima. Možda sam mogla biti malo veće đubre prema nekim ljudima… možda. Međutim, kad saberem i oduzmem zadovoljna sam u kakvu sam personu izrasla i naravno vježbam svaki dan da budem još bolja”,  napisala je Marija tada.

 

Ostavite komentar: