Mnogi se sjećaju Dime: Proslavio ga je hit “Nije mene dušo ubilo”, ali se povukao se zbog nesreće

Pjevača Goran Dimitrijadisa Dimu svi pamte po legendarnom hitu devedesetih, pjesmi “Nije mene dušo ubilo” sa njegovog prvog albuma, poslije koje nije imao većih hitova.

Naime, na društvenim mrežama često se mogu zateći pitanja o tome gdje je on danas i šta radi, kao i nagađanja o tome zašto je prestao da se bavi muzikom.

Iako je u pojedini periodima radio i kao taksista, kao i u vrijeme kada se pojavila “Nije mene dušo ubilo”, daleke 1994. godine, Dima je neprekidno nastupao na kocertima sa koleginicama kao što su Mira Škorić i Hani, ali i na različitim veseljima, po restoranima i kafanama, nerijetko kod vrlo uglednih domaćina.

“Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pjesmi. Inače, nikada nisam htio da snimam po svaku cijenu. Ja ne shvatam to da neko proda njihvu ili neko drugo imanje da bi snimio CD”, rekao je Dima za Puls i dodao:

“Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu”, objašnjava Dima i otkriva da je, ipak, i jedna nesreća dodatno uticala na to da ne razvije karijeru kako je možda mogao.

Pogledajte kako sada izgleda Dima:

Ostavite komentar: