Mlađi nego što se pričalo! Evo ko je ustvari izvjesni Toni, novi dečko Dare Bubamare

Novi dečko Dare Bubamare, izvjesni biznismen Toni, ne prestaje da šokira region.

Svima je bilo jasno da su njih dvoje u vezi kada su on i pjevačica podijelili fotografije na svojim profilima što je ukazivalo na to da se nalaze na istoj lokaciji.

Toni, koji je ujedno i bivši dečko Dušice Jakovljević ima svega 20 godina, iako se šuškalo u javnosti da ima 23 godine. Pohađao je privatnu školu koja nije bila nimalo jeftina, a ogromno bogatstvo uživa zahvaljujući svom ocu.

Naime, kako Blic saznaje od izvora bliskog sadašnjem dečku Dare Bubamare, njegov otac je ugledni biznismen koji drži restorane širom Italije. Samim tim se i Toni iz Šida, gdje je živio, preselio za Italiju kako bi mogao da pomaže ocu.

“Nikada se nije previše isticao novcem, iako ima ogromno bogatstvo. Tata mu posluje u Italiji i samim tim zarađuje odlično. U posljednje vrijeme vidim da se stalno hvali skupim stvarima, ali verovatno ga je društvo povuklo ili pjevačice sa kojima se viđa. Pretpostavljam da mu imponuje da je u visokom društvu. Prije oko dvije godine se preselio u Italiju i sve vrijeme pomaže ocu”, kaže dobro upućen izvor.

Ovim povodom se nisu ni Dara, a ni Toni oglašavali za medije. Njihova veza još uvijek nije javno objelodanjena.

 

Ostavite komentar: