Mladenci ostali u šoku: Ćana kamionom upala na svadbu u Novom Gradu VIDEO

Kada se organizuje svadba za sina ili kćerku, roditelji, bliska rodbina, kumovi, pa i prijatelji, ne štede novca da im ugode, a ponekad i prirede pravo iznenađenje angažovanjem estradnih umjetnika sa čijom pojavom slavlje postane pravi spektal.

Popularna estradna pjevačica Stanojka Mitrović Ćana postala je prvi hit na društvenim mrežama nakon što se na jednom vjenčanju u Novom Gradu u Republici Srpskoj pojavila kao gost iznenađenja.

Tu ne bi bilo ništa čudno da se Ćana nije pojavila u kamionu koji je bio svadbarski okićen. Naime, dok su mladenci razgovarali sa kumovima za vjenčanim stolom, kamion je prilazio šatoru, a kada je došao do dvorišta u kom se nalazio, začuo se Ćanin glas sa ozvučenja, što je izazvalo veliko iznenađenje među prisutnima, pogotovo kod mlade.

Kada su shvatili o čemu se radi, nastao je pravi trans, piše Blic.

Pjesma “Nadam ti se”, Ćanin hit s kraja devedesetih, odzvanjao je šatrom dok su mladenci u nevjerici i s velikim zadovoljstvom uživali u nastupu omiljene pjevačice.

Video je izazvao veliku pažnju i na društvenim mrežama, gdje su ljudi mahom komentarisali kreativnost rodbine oko dovođenja pjevačice, ali i njenog glasa, po kojem je Ćana već decenijama poznata u narodu.

Ostavite komentar: