Milica Todorović savršene linije dočekuje ljeto: Pjevačica smršala 15 kilograma

Milica Todorović (30) duže vrijeme se bori sa viškom kilograma, a korigovanjem ishrane i treninzima uspjela je da od preko 71 kilograma skine čak 15.

Pjevačica je mjesecima na specijalnom režimu ishrane, pošto ljeto želi da dočeka vitka.

Smanjila je količinu hrane koju konzumira, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou.

“Kao i većina njenih kolega i Milica se opustila tokom karantina, nije se kretala, uživala je u svom domu, gledala filmove i jela. Višak kilograma u toj situaciji sasvim je očekivana pojava. Međutim, riješila je da ljeto ne dočeka kao bucka već da se dovede do savršenstva, što je i uspjela”, ispričao je izvor za Alo!.

Milica na društvene mreže objavljuje i snimke na kojima se vidi kako trenira, pa njena figura sve više podsjeća na onu iz najboljih dana, po kojoj je mnogi pamte.

“Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primjenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi smetalo. Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svjesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko… To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti. Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani”, otkrila je jednom prilikom Milica.

Ostavite komentar: