Milica Pavlović večeras u Banjaluci: Uprkos tragediji dolazi na maturu

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović nedavno je izgubila svoju najveću životnu podršku, baku Radu, a sada je, pored ogromne tuge, odlučila da usreći jednog maturanta.

Izvor blizak Milici otkrio nam je da je pjevačici veoma teško pao gubitak bake uz koju je odrasla, s obzirom na to da joj je i deka Vladimir preminuo prije godinu i po dana, te je ostala bez dvije voljene osobe u kratkom periodu.

Međutim, Pavlovićeva je smogla snage, uprkos bolu koji ne prestaje, da nastavi sa planovima i obavezama od ranije, a među njima je i obećanje da će maturantu u Banjaluci biti pratilja.

“Milica je otputovala u Banjaluku gdje će biti pratilja Srđanu Adamoviću, učeniku Elektrotehničke škole. Ona će biti na visini zadatka, kao i inače, i potrudiće se da mu uljepša ovo posebno veče, kao što je i obećala”, rekao je izvor blizak pjevačici za Telegraf Jetset.

Podsjetimo, Miličin ćetvrti studijski album “Posesivna” izašao je aprila ove godine, a početkom maja ona je objavila je na svom Instagram nalogu video u kojem je saopšteno ko je srećni banjalučki maturant koji će imati priliku da popularnu pjevačicu povede na svoju matursku zabavu kao pratilju.

“Stvarno nevjerovatan osjećaj za mene, bavim se košarkom, profesionalni sam košarkaš. Nemam riječi”, poručio je Srđan nakon izvlačenja.

Srđan je dodao da je pod utiskom, kao i da su svi navijali za njega.

“Milice, volim te. Stvarno mi je drago što ću te upoznati”, poručio je Srđan tada.

Ostavite komentar: