Milica Dugalić ”oplela” po koleginicama: Obje se ponašaju kao da su u pubertetu FOTO

Nakon što su pjevačice Nada Topčagić i Vera Matović zaratile oko toga čija je popularnija pjesma, Nadina numera “Jutro je” ili Verina “Miki Milane”, oglasila se njihova koleginica Milica Dugalić.

Milica je na društvenim mrežama potkačila Nadu i Veru zbog polemike, a tom prilikom koleginice je nazvala “teletabisima”.

”Uz dužno poštovanje i trajanje karijera sa mnogo hitova, obe se ponašaju kao da su u pubertetu, zaluđene društvenim mrežama… Teletabisi!”,  napisala je Milica.

Podsjetimo, Nadin hit “Jutro je”, postao je planetarni hit zbog Zlatana Ibrahimovića, a Verina pesma “Miki, Milane” postala je apsolutni “vladar” društvenih mreža. Vera je rekla da ipak “nema konkurenciju”.

”Ja sam glavna zvijezda sada, koliko čujem, samo se nadam da nisam padalica. Ne znam šta da kažem, djeca su rekla sve, ja nisam ništa. Ta djeca nisu bila ni rođena 2009. godine, tek sad su doživeli renesansu ove pjesme”, rekla je Vera Matović i uporedila svoju pjesmu sa numerom Nade Topčagić:

”Moja pjesma je popularnija na mrežama od Nadine, tako mi kažu. To je najveći hit sada, nemam konkurenciju. Ima djece koja me nagovaraju da idem na Evroviziju, kažu napravila bih darmar tamo, ali gdje ću ja u ovim godinama. U mom rodnom Čačku su čak potpisivali peticiju za to – rekla je pevačica ranije i dodala da se njima, prema njenim rečima, više sviđa hit “Miki, Milane” od numere “Loco, loco”, kojom se Hurricane takmiče ove godine na Evroviziji”.

 

Ostavite komentar: