Milena Popović o vezi sa Jurićem: Oliver je sigurno srećan što sam uspjela ponovo da volim

Milena Popović je posljednjih nekoliko mjeseci konstantno u žiži javnosti, a tema brojnih natpisa na portalima je njena veza sa Igorom Jurićem koju prate razna nagađanja.

S tim u vezi, Milena je odlučila da stavi tačku na polemike i po prvi put o njihovoj ljubavi progovorila.

Ivanovića udovica otkrila je da zbog tragedije koja je zadesila ne voli da odlazi na Kosovo, i da često vrijeme provodi u Novom Sadu.

“Najviše ne podnosim lažne moraliste koji su našli da ocjenjuju da li je ta veza došla prerano ili ne. Od Oliverove smrti prošlo je pet godina. Svako ko je spreman da mi to zamjeri mora biti licemjeran, jer ljubav je nešto što vam se dogodi ili ne. Poslije svega, meni se ljubav desila i zašto bih je krila. Igor i ja smo dvoje slobodnih ljudi koji su se u jednom životnom trenutku našli i zavoljeli. Mislim da je njemu malo teže palo nego meni što je nastao takav odjek u javnosti. Nisam ga očekivala i zato sam u početku objavljivala naše zajedničke fotografije misleći da nikome neće biti interesantne. Kada sam shvatila šta se dešava, prestala sam, iako ne mislim da ima ičeg strašnog u tome. Važno mi je da sam čista sama pred sobom i pred Bogom, jer ja najbolje znam šta je Oliver bio meni i ja njemu, šta sam sve za tog čovjeka uradila jer sam ga voljela, i znate šta, sigurna sam da je Oliver tamo negdje danas najsrećniji što sam nastavila sa životom i što sam uspjela da ponovo volim”, rekla je Milena.

Milena je otkrila i čime je Jurić uspio da je osvoji i pomogne joj da ponovo zavoli.

“Bio je drugačiji, bio je veoma hrabar dok me osvajao. Ali mislim da se to riječima ne može opisati, jednostavno osjetite kada se sve poklopi. Mi smo veoma slični iako dolazimo s potpuno suprotnih krajeva Srbije i imamo različite mentalitete. Eto, kod nas se ponovo pokazuje da u ljubavi nema pravila”, izjavila je Milena za “Story”.

Ostavite komentar: