Mile Kitić bio suočen s optužbama da je kupovao drogu: Ime mi bilo u svesci dužnika

Pjevač Mile Kitić prisjetio se prilično stresnog životnog perioda kada su ga mediji lažno optužili da je nabavljao drogu.

“Svašta se pisalo o meni. Sve je to dio posla i ja to razumijem jer se i novine moraju prodati, kao što i ja ‘prodajem’ pjesme narodu. Međutim, jako me je povrijedila jedna situacija. Naime, jedan dečko je raznosio garderobu. Bila je to neka kineska roba, bezveze nešto, i ja sam kupio trenerku i patike za tenis za sina mog prijatelja“, prisjetio se Mile i dodao:

“Međutim, njemu je trenerka bila mala, pa sam tom dečku tražio da mi donesu veću, a on je mene zapisao u svoju svesku za 50 evra. Međutim, ispostavilo se da se on bavio i drugim poslovima sa drogom. Uhvatili su ga na granici i na svim naslovnim stranama je bilo da mu je nađena sveska sa mojim imenom dužnika u njoj.“

Kako je rekao tužio je sve te novine i dobio ih na sudu.

“Nije mi bilo bitno da to naplatim nego da budem čist što se tiče te priče jer sam ja veliki protivnik toga. Ružno je sve to bilo. Elena je tada bila mala i išla u školu. Pa, je l’ trebalo neko dijete da joj kaže: ‘Tata ti je narkoman?'“, naveo je Kitić.

Ostavite komentar: