Metju Mekonahi priznao: “Vidovnjak me je natjerao da prihvatim ulogu”

Glumac Metju Mekonahi ispričao je šta ga podstaklo da prihvati ulogu u filmu “Kako se riješiti frajera u 10 dana”. U razgovoru za strane medije rekao je da je zahvaljujući vidovnjaku prihvatio ulogu u filmu iz 2003. godine.
Vidovnjak mu rekao da mora da prihvati ulogu

“Sećam se da sam jedne večeri dok sam šetao razmišljao hoću li to učiniti ili ne. Odjednom, ovaj tip se pojavi niotkuda, bio je guru za proricanje sudbine, i kaže: ‘Mogu li vam proreći sudbinu vrlo brzo?'”, prisjetio se glumac.

“Odmah mi je rekao: ‘Upravo razmišljate o jednom filmu. To je romantična komedija. Morate da prihvatite ulogu ili će to biti jedno od najvećih žaljenja u vašem životu. Biće fantastično, nevjerovatno iskustvo i zaradićete hrpu novca'”, ispričao je Matju šta mu je vidovnjak rekao.

Glumac je odmah pomislio da je studio angažovao nekog čovjeka da mu to kaže, a potom je ozbiljnije razmislio o toj ulozi. “Mislim da sam čak sledeći dan prihvatio ponudu”, rekao je Metju.

Kejt Hadson predložila Metjua za ulogu

Glavnu ulogu, uz Mekonahija, trebalo je da glumi Gvinet Paltrou, ali nakon što je ta ideja otpala, uloga je pripala Kejt Hadson. Ona je predložila da Metju dobije ulogu.

Ostavite komentar: