“Merilin Monro trenutak”: Vjetar oduvao haljinu Šarliz Teron FOTO

Američka glumica Šarliz Teron uslikana je tokom “Merilin Monro trenutka” kada je šetala po Los Anđelesu, a tom prilikom se vidjelo koju vrstu donjeg veša nosi.

Naime, slavna glumica je šetala kada joj je vjetar podigao haljinu i otkrio šta nosi ispod.

Filmska zvijezda je na čas plesa svoje kćerke stigla u haljini sa plavim karnerima i u bijelim sandalama, a kada se sagla da podigne nešto paparaci su uslikali trenutak kada su joj se vidjele crne “bapske gaće”.

Prolaznike i fotoreportere je nasmijala na licu mjesta, a zatim i svoje fanove nakon što je pomenuta fotografija obišla pola svijeta putem interneta.

“Žena je prezgodna! Nema ni gram celulita! Hahah kakav veš nosi! Dobra zadnjica! Prava Merilinka!”, glasili su komentari fanova.

Slavna glumica u 5. deceniji života izgleda fantastično, a u prvi plan je istakla svoje duge noge, pa se može primjetiti da je Šarliz u odličnoj fizičkoj kondiciji i da često trenira, a nedavno je uslikana kako izlazi sa časa joge.

Slavna glumica je poštovala sve propisane mjere za vrijeme pandemije korona virusa, pa je uslikana sa crnom zaštitnom maskom na licu, a zatim se u crnoj mašini odvezla u nepoznatom pravcu.

Ljepotica je nedavno u jednom intervjuu za strane medije javno priznala da možda više nikad neće živjeti ni s jednim muškarcem, a sve to u vrijeme kada se njen bivši partner koga je mnogo voljela Šon Pen (59) u tajnosti vjenčao s 32 godine mlađom djevojkom.

“Ne znam da li ću ikada više moći da živim s nekim. Iskreno, taj neko bi morao da kupi kući pored moje. Ne znam da li ću biti sposobna za tako nešto i prestara sam za takva sr*nja. Ne fale mi muškarci, nisam se nikad osećala usamljeno i nisam nervozna zbog sastanaka. U mom životu jedostavno trenutno nema prostora za tako nešto, teško bi bilo i da nisam samohrana majka”, započela je ona.

Ostavite komentar: