Među prvima se slikala za “Playboy”: Muškarci i dalje uzdišu za Radom Radenović

Voditeljica Radmila Rada Radenović bila je jedna od prvih javnih ličnosti koja se 2005. godine slikala za “Playboy”, te je važila za veoma atraktivnu damu.

Ona je jednom prilikom istakla da je tada uradila erotske fotografije za koje danas ne bi imala hrabrosti. Nakon toga, ona se okrenula malo drugačijem životu.
Naime, 2010. godine dobila je sina Petra koji danas ima 11 godina, iz veze sa crngorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji je, kako pisalo, u tom periodu već imao djevojku, sa kojom je tada bio više od deset godina u vezi.
Priznala je da nije živjela sa ocem svoga sina i da više nisu zajedno, ali da su dijete dobili iz najveće ljubavi. Kako su navodili domaći mediji, on se vratio bivšoj partnerki.

Na malim ekranima je dugo nismo vidjeli, a o privatnom životu je rijetko pričala. Posljednja emisija koju je vodila bila je “Rada sam”, do 2018. godine, kada se povukla s malih ekrana.
Nedavno je napunila 42 godine i tom prilikom objavila sliku bez šminke, a baš takve fotografije najčešće su na njenom profilu na Instagramu. I dalje izgleda mladoliko i lijepo, zbog čega mnogi muškarci i danas uzdišu za njom kao i prvog dana otkako se pojavila u medijima.

Ostavite komentar: