“Matore drtine u pokušaju gladijatora”: Stanija brutalno odgovorila Kristijanu na prozivke

U sukob između Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića sada se uključio i tzv. “kruševački don” koji bi trebalo da se nađe u ringu sa nekadašnjim robijašem pred kamerama rijalitija Zadruga 4.

Naime, on je u intervjuu za Srpski Telegraf izjavio da je Stanija navodno imala “bezbroj abortusa”, te da, prema njegovim riječima, “neće da rađa kako bi se prostituisala”.

Tim povodom je Dobrojevićeva na svom Instagram nalogu objavila video zapis koji prikazuje upravo osobu koja ju je prozivala, uz nekoliko poruka za Kristijana, piše Blic.

“Krile j****o, je l’ moguće da mi podmećeš ove poluretardirane psihijatrijske slučajeve?! Kao izjaviš javno da me nećeš prozivati, ignor, ovo-ono, a onda pudraš ove size, bize, mize da me pljuju. Retardirana podg***a muva kojoj je idol Krile Grim?! Zamisli koliki retard treba da budeš da ti idol bude zaostali mentol Kristina Golubović? I onda ideš da pljuješ mene žensko, a i ne znaš me. Kikiriki mafija, dvije matore drtine u pokušaju gladijatora! ‘Bem ti život! Hahaha – dodala je Dobrojevićeva”, napisala je Stanija, između ostalog.

Ostavite komentar: