Marija Šerifović šokirana nakon izjava serijskog silovatelja: Što ne naletim da te ubijem kolima

Pjevačica Marija Šerifović pobjesnila poslije objavljenog intervja sa Igorom Miloševićem, višestrukim silovateljem koji je nedavno izašao iz zatvora.

Marija se oglasila na društvenim mrežama i objavila snimak u kom je izrazila svoje mišljenje.

“Je l’ moguće da se neko potrudio da ovakve osobe imaju priliku da pričaju svoje priče i zločine, načine na koji su to sprovodili. Da li ste, j**eno, normalni? Jedina mala, dobra stvar u svemu ovome, jeste da apelujem na svoje kolege, molim vas, vi koji ćete vidjeti moj mikro nervni slom, dijelite snimak, pa neka vide kako bolesnik izgleda. Crk'o noćas majci, što ne naletim da te ubijem kolima i da idem da robijam kao gospođa”, govorila je Marija na Instagramu i dodala:

“Bolesniku je mjesto da bude u zatvoru, da crkne dok ga živog ne pojede, a ne da sjedi ispred kamere. Samo nemojte da kažete kako ovime činim neku uslugu. Svako ko misli da je ovo nekom usluga, ta osoba je za ludnicu, tapacirana soba i ludnička košulja. Ja se iskreno nadam da ovaj bolesnik neće imati priliku da bilo kome nanese bilo kakvu vrstu bola. Nadam se da će policija raditi svoj posao kako treba i sada kada već znate, čujete, vidite, način na koji čovjek govori, nadam se da vam je jasno da mu mjesto nije na ulici nego u zatvoru. Hvala”.

Podsjetimo, Igor Milošević je višestruki povratnik krivičnim djelima, prema operativnim saznanjima boravi u parkovima na teritoriji Grada Beograda. Procjena je da može ponoviti krivična djela i zato je naređeno da se obrati pažnja na kretanje i ponašanje Igora Miloševića na teritoriji Beograda.

Ostavite komentar: