Marija Šerifović o odnosu sa Džejlom Ramović: Ostavite je na miru

Marija Šerifović uglavnom strogo čuva detalje svoje svakodnevice od znatiželjnih pogleda, međutim, pojedine teme koje se uporno vrte u javnosti prešle su njen prag tolerancije.

Naime, pjevačica je zato riješila da na gradske priče najprije stavi tačku, a onda i ispriča kako stvari stoje po pitanju novca, prijateljstva s poznatima, pa i karijere. Pjevačica kaže da dobro zaradi i od Youtubea.

“Muziku mi ne dirajte. To ne bih ostavila ni za kakve pare”, poručila je.

“Čujem i od prijatelja u posljednje vrijeme da niko nema samopouzdanja kada je start u pitanju. Ja tih problema nemam, preduzimam uvijek korak i ne čekam nikada (smijeh)”, izjavila je Marija.

Ona se ovom prilikom dotakla i navodne veze s Džejlom Ramović, o kojoj su pojedini mediji prilično često pisali. Na pitanje u kakvoj su u stvari vezi, odgovorila je donekle i oštro, prenosi Avaz.

“Prijateljsko-poslovnoj i voljela bih više da ta priča jednom za sva vremena stane. Niko se ne vodi time kako je nekome kada čita takve izmišljotine, kao i da se u nekoliko trenutaka ozbiljno pretjeralo. Dakle stvarno ostavite djevojku na miru!”, rekla je Marija.

Ostavite komentar: