Malo prije smrti ostavio testament: Njima je Tozovac ostavio kuću i dva stana

Predrag Živković Tozovac navodno je mjesec dana prije smrti napisao testament u kojem je sve ostavio supruzi Emiliji.

Oni su prije nekoliko mjeseci sklopili i građanski brak.

“Početkom godine je rekao ženi da je pitanje koliko će još živjeti i da zato mora da napiše testament. Emilija se nervirala što on priča takve stvari. Govorila mu je da je rano za to. Međutim, on je sam pozvao advokata i sve je završio neposredno prije svoje smrti. Rekao je ženi i njenoj kćerki Sanji, koju je volio kao svoje dijete, da je njegova želja da njima sve ostavi. Tražio je od njih da se brinu o nekretninama koje im ostavlja i da ne rasprodaju sve što je stekao. Sanja se tada rasplakala i rekla mu da je njoj najbitnije da budu svi zajedno”, navodno je rekao izvor za Informer.

Pjevačev venčani kum Rale Ranđelović potvrdio je da je Tozovac sve ostavio supruzi i pastorki.

“ Moj dobri Toza sve je ostavio supruzi jer je ona bila uvijek uz njega. Mnogo je volio i njenu kćerku Sanju, pa je i nju htio da obezbjedi na ovaj način. Spominjao je on meni testament. On je iza sebe ostavio kuću na Voždovcu, stan svoje pokojne majke i stan u kom je živio sa Emilijom”, rekao je Ranđelović.

Podsjetimo, Tozovca je 6. aprila, u 86. godini, izdalo srce.

On je u nedjelju, 4. aprila, pušten iz KBC Dragiša Mišović, pošto mu je stanje bilo stabilno. Međutim, ubrzo je primljen na VMA, gdje je i preminuo.

Slavni pjevač se početkom 2021. godine venčao se sa svojom životnom saputnicom Emilijom Mimom i to nakon 40 godina ljubavi i zajedničkog života.

Ostavite komentar: