“Maler sam bila i ostala”: Rada Manojlović “upala” u koprive prije snimanja VIDEO

Rada Manojlović doživjela je peh prije nekoliko dana kada je pred snimanje emisije na Grandu upala u koprivu i ožarila se.

Popularna pjevačica poznata je po svojoj neposrednosti, a često i po tome što nije baš spretna, što je nedavno opet dokazala.

Kao i uvijek, Rada je u studio na Košutnjaku stigla raspoložena, ali kada nije mogla da nađe mjesto za svoj automobil, zabrinula se. Vrtjela se nekoliko puta ukrug, a kada je pronašla parking, brže-bolje se zaletjela ka njemu. I uletjela u nepokošenu travu i koprive!

Međutim, Rada nije ni slutila da joj neće biti baš tako lako da izađe iz kola, ali ubrzo je vidjela šta je uradila. Pošto između auta i koprive nije bilo mnogo razmaka, pjevačica je pokušala da prođe bezbjedno, sve vrijeme se stiskajući uz auto.paparaco uhvatio je momenat dok se Rada mučila, ali na kraju nije uspela da pobegne od trave koja bocka i žari. Kada se ožarila po nogama, Manojlovićeva se iznervirala, pa je vikala:

“Samo mi je još ovo trebalo u žurbi! Maler sam bila, maler sam ostala”, prokomentarisala je Rada.

Ipak, ubrzo se odljutila i oraspoložila, pa je pozirala foto-reporterima. Pravi profesionalac.

“Danas su me oduševili foto-reporteri, žrtvovali su se zbog mene i krenuli za mnom u koprive. Osećam se dužnom i obećavam da ću im na sledeće snimanje doneti tatinu rakiju iz sela”, rekla je Rada.

Ostavite komentar: