Majka se već nada zetu: Draško Stanivuković sve češće u društvu Kije Kockar

U medijima je odjeknula vijest da se pobjednica ”Zadruge 1”, Kristina Kija Kockar, u posljednje vrijeme ne odvaja od gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića, te da zajedno ljetuju u Crnoj Gori.

Juče je kao bomba odjeknula vijest da se pobednica ”Zadruge 1”, Kristina Kija Kockar, u posljednje vreme ne odvaja se od gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, u prilog čemu govore i ekskluzivni paparaco snimci u čiji posjed je došla redakcija Pinka.
Oni se već neko vrijeme prate na Instagramu, gde jedno drugom lajkuju fotografije, a očito da su svoj zagonetni odnos digli na “viši nivo”, čim vreme zajedno provode i na Crnogorskom primorju. Kija i ovaj mladi političar, koji ima svega 28 godina, uhvaćeni su u mestu Baošići, u blizini jednog poznatog hotela.

Sada se povodom čitave priče za Pink.rs oglasila i Kijina majka, pobednica poslednje sezone ”Zadruge”, Nadica Zeljković.

Nisam vidjela to! Čula sam od novinara. Ona je na odmoru. Ne znam čovjeka, ali svaki zet je dobrodošao zet. Neka se druže, i treba da se druže opušteno. Ona je djevojka slobodna i razumijem da je to interesantno. Evo majka Nadica kaže da je svaki potencijalni zet dobrodošao. Lijepe slike, lijepi prizori, bitno je samo da ne šteti mom djetetu – zaključila je Nadica za Pink.rs.

 

 

Ostavite komentar: