Majka Darka Lazića žestoko prozvala snahe: Ne može on napraviti para, koliko njima treba

Branka Lazić, majka Darka Lazića, burno je odreagovala na vijest da su se prije dvije sedmice potukli pjevač i Barbara na proslavi koju je organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoljetstva kćerke.

Ona je odmah prokomentarisala da u to ne želi da se miješa i da ona ne određuje sa kim će se njen sin zabavljati.

“A šta ja ima nju da prihvatim ili ne prihvatim? Barbara je za sada Darkova djevojka, vidjećemo da li će biti i buduća naha”, poručuje Branka za “Blic” i dodaje:

“Zašto bih ja opominjala svog sina? Zbog čega? Tim njegovim ženama on nikada neće isplaititi alimentacije. Ja ću vam reći. Darko koliko god da uplati, on je njima vječito dužan neki novac. Takve majke nisu sposobne da izdržavaju dijete. Hoće da rađaju i imaju starateljstvo, ali da sve Darko plaća”, bijesno poručuje Lazićeva majka i napominje kako se Marina Gagić, bivša supruga pjevača, ne javlja na telefon.

“Marina se ne javlja na telefon kad god je Darko pozove. Nije tačno da ne želi da vidi svog sina. Ne pamtim kad sam vidjela unuka, jer se nalazi kod Marine i njene majke. Javi se samo kad joj nešto treba, neki novac ili potrepštine. Žene su opasne! Moj Darko je monstrum i najgori, a one su fine, bijedne i jadne. Ma nemoj, nije to baš tako kao što se priča u javnosti. Ne može on napraviti para, koliko njima treba”, zaključuje Branka Lazić.

Ostavite komentar: