Majka Darka Lazića o pričama da pjevača juri policija: Ma to nije istina

Majka Darka Lazića, Branka, oglasila se nakon pisanja medija kako je pjevač nestao i ne javlja se policiji.

“Ma to nije istina. On trenutno nije kući, otišao je kod Marine, ona je tamo u Pećincima kod njenih, uopšte ga nije ni tražila policija, ne znam o čemu se radi. A za auto sam čitala i ja, ne znam uopšte o čemu se radi, to je Ana trebalo da sredi ako je auto već na nju, pod njenim imenom, što ga ona nije sredila ako je to sve istina”, rekla je Branka potreseno za Pinkov portal.

Podsjetimo, Ana Sević dobila je poziv od policije kako bi razjasnila zbog čega se na automobilu “mercedes CLK”, koji se vodi na nju, nalaze tablice od drugog automobila, tačnije “juga”.

Zabuna oko automobila i tablica nastala je kada su policajci sa Zvezdare još u novembru prošle godine u rutinskoj kontroli provjerili “mercedes”, koji je bio parkiran na ulici. Kako u tom trenutku u vozilu nije bilo vozača, službenici su provjerom tablica utvrdili da one ne pripadaju tom autu.

“’Mercedes’ je tada po nalogu policije prebačen na parking policijske stanice. Nakon toga je utvrđeno da je vlasnik tog ‘mercedesa’ Ana Sević”, objasnio je izvor i dodao da je ona zbog toga pozvana u policiju.

Sevićeva je prije nekoliko dana došla u stanicu i objasnila da je taj automobil prodala prije nekoliko godina.

“Taj auto mi je kupio bivši suprug, Darko Lazić još 2014. godine. Ja sam ga u dogovoru sa Darkom prodala 2016. godine. Čovjeka, koji je kupio auto od mene, znam kao ‘Nikola Crni’. Ništa više o njemu ne znam”, rekla je pjevačica u policiji.

Ostavite komentar: