Majka Darka Lazića bijesna na bivše snahe: Ne može on zaraditi para, koliko njima treba

Darko Lazić ima buran ljubavni život i zbog toga je uvijek meta tabloida, iza sebe ima dva braka i dvoje djeca a nedavno se zaručio sa Barbarom.

Branka Lazić, majka Darka Lazića nedavno je izjavila je da ne želi da se miješa i da ona ne određuje sa kim će se njen sin zabavljati, a osvrnula se i na alimentaciju koju njegove bivše traže.

Zašto bih ja opominjala svog sina? Zbog čega? Tim njegovim ženama on nikada neće isplaititi alimentacije. Ja ću vam reći. Darko koliko god da uplati, on je njima vječito dužan neki novac. Takve majke nisu sposobne da izdržavaju dijete. Hoće da rađaju i imaju starateljstvo, ali da sve Darko plaća – bijesno poručuje Lazićeva majka i napominje kako se Marina Gagić, bivša supruga pjevača, ne javlja na telefon.

“Marina se ne javlja na telefon kad god je Darko pozove.  Ne pamtim kad sam vidjela unuka, jer se nalazi kod Marine i njene majke. Javi se samo kad joj nešto treba, neki novac ili potrepštine. Žene su opasne! Moj Darko je monstrum i najgori, a one su fine, bijedne i jadne. Ma nemoj, nije to baš tako kao što se priča u javnosti. Ne može on napraviti para, koliko njima treba”, zaključuje Branka Lazić za “Blic”.

Ostavite komentar: