Maja i Nevena imaju slične tetovaže na intimnom dijelu tijela: Kojoj pištolj bolje stoji FOTO

Da li je u pitanju bila ona narodna “Vidjela žaba da se konji kuju pa i ona digla noge“, ili je u pitanju to da se i nečim drugim, sem glasa, na sebe skrene pažnju javnosti, teško je znati.

Tek, nedavno pjevačica Maja Berović je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u bikiniju, gdje se jasno vidi njena tetovaža “vatrenog oružja” na intimnom dijelu tijela.
Ništa čudno, rekli bi mnogi. Ljepotice rade takve stvari kako bi u poslu kojim se bave brže iskočile iz anonimnosti. Iako je željela istaći tetovažu pištolja na svom tijelu, u komentarima na društvenim mrežama malo ko se osvrtao na njeno “vatreno oružje” već na ono oko njega. Je li se džaba šarala ili bespotrebno kvarila svoje atribute, ostaje da se vidi.

Ali, njen istetovirani pištolj naišao je na reakcije Nevene Hot, kontroverzne rijaliti zvijezde koja je odnedavno sa pjesmom “Donna“ uspješno, kao pjevačica, zakoračila na estradnu scenu.
Naime, mnogo prije Maje, ona je na svom pohotnom tijelu istetovirala pištolj.  Na upit da prokomentarše “šaru” Maje Berovć kratko je rekla:

“Ne znam kome je Maja Berović više zanimljiva. Loša kopija Jelene Karleuše pretvorila se i u kopiranje onog što sam ja poodavno uradila. Sve moje tetovaže su originalne i njima ne kopiram nikog. Svaka od njih me podsjeća na neki, vrlo zanimljiv, period mog života. Svaku tetovažu na mom tijelu sam isključivo sama smišljala. Mogu sa sigurnošću reći da je moj pištolj ubojitiji i bolje puca. Nije plastičan. Samim tim nema ni mjesta poređenju moje i njene tetovaže.”

Ostavite komentar: