Maca Diskrecija bijesna! Starleta prijeti jutjuberu da će objaviti snimak njihovog seksa

Maca Diskrecija, počela je da prijeti Baki Prasetu da će objaviti snimak njihovog seksa jer je bijesna, što ju je otkačio zbog nove djevojke Anje Blagojević.

Da je starleta bijesna i nezadovoljna time što je jutjuber kulira može se vidjeti i po njenim komentarima na društvenim mrežama.
Ispod zajedničke fotografije Bogdana i Anje, objavljene na njegovom Instagram profilu je napisala: “Zaboravio me! Strašno!”, a dan prije toga je u sa svojim pratiocima javno pričala o Baki.On je nedavno imao kratku aferu sa starletom, koja je priznala da se bavi prostitucijom.

“Nije planirao da se upušta u ozbiljnu vezu sa Macom.Međutim, izgleda da je kod Diskrecije proradila sujeta kad je Baka Prase objelodanio ko je njegova djevojka i objavio nekoliko slika s njom. Tad je počela da ga zove neprestanu i da mu šalje poruke, u kojima mu je pisala da će iznijeti u javnost detalje njihovog odnosa, kao i da planira da objavi snimak njihovog seksualnog odnosa koji se nalazi u njenom telefonu”, kaže izvor. Navodno, kako kaže izvor Kurira Ilić nije reagovao na provokacije i prijetnje, pa je ona odlučila da se javno obračuna s njim.

Ostavite komentar: