“Lutko, Beograd te je digao u nebesa”: Đanijeva supruga odbrusila Jadranki Barjaktarović

Pjevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti oštrih kritika javnosti, jer je na nastupu u Crnoj Gori pjevala hit Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”, s tim što je promijenila stihove te numere.

“Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije. Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole”, pjevala je Jadranka, zbog čega je mnogi negativno komentarišu, a pojedine srpske televizije “zatvorile su joj vrata”.

Pjevačica je i mnoge kolege razbjesnila svojim postupkom, a Slađa Trajković, supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija nije imala opravdanje za Jadrankin potez ističući da je zbog svega, ona za nju veliko razočaranje.

“Kao supruga pjevača, šokirana sam. Mi pričamo istim jezikom, ne razumijem. Kod mog muža na nastup dolaze i Albanci, Hrvati, Romi, muslimani… On sve ispoštuje na najnormalniji način. Čuj: ‘Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije’. Izvini, šta si ti? Crna Gora? Koji jezik pričate vi?” rekla je Slađa za Telegraf.rs.

Ona smatra da se tako ne može.

“Izvni, lutko, pa ti si iz Beograda krenula da radiš, Beograd te je digao u nebesa. Gotivila sam je, djevojka ima godine, nije baš nešto mlada i izgleda odlično, ali totalno razočarenje… I poslije kažu: ‘Što se narod mrzi?’, pa eto. Može ona da se vadi, ali džabe”, zaključila je Đanijeva supruga.

Nakon skandala, Jadranka je ugasila svoj Instagram nalog, rekla je i da se osjeća loše zbog cijele situacije, te da zbog toga pije lijekove za smirenje.

Ostavite komentar: