Luna Đogani iznenadila odlukom: Planira da okači mikrofon o klin

Bivša rijaliti učesnica i jutjuberka Luna Đogani otkrila je da planira da okači mikrofon o klin i da se u budućnosti neće baviti muzikom.

Kako Luna potiče iz muzičke porodice nakon izlaska iz Zadruge i ona je počela da se bavi muzikom, a kako sada kaže, spremna je da okači mikrofon o klin, jer sebe više ne vidi u tim vodama. Ipak, Đoganijeva nije isključila mogućnost da se u jednom momentu predomisli i ponovo vrati pjevanju.

“Biću najiskrenija, ne planiram trenutno. To nije nešto čime bih se bavila, ne vidim sebe mnogo u tome. U tom trenutku kada sam snimala pjesme i kada sam ulagala u to, mislila sam da je to neki moj put i slušala sam svoje srce. Ovog trenutka se ne osjećam tako, već sam našla neki svoj drugi put. Za sada ne, ali ostavljam budućnost da pokaže svoje. Život je čudo, nikad se ne zna šta će kod mene”, rekla je Đoganijeva za Kurir.

Podsjetimo, Marko Miljković i Luna Đogani nedavno su govorili o svojim poslovima i budućim planovima. Nakon učešća u rijaliti-programima, mladi par je dobio kćerkicu i posvetio se influenserskoj profesiji.

Ostavite komentar: