Luksuzno, nema šta! Aca Lukas ne štedi, čak 5.000 evra za novi džakuzi u spavaćoj sobi

Aca Lukas živi u beogradskom naselju Voždovac gdje sam provodi dane u luksuznom stanu, a do prije par godina je taj prostor dijelio sa suprugom Sonjom.

Kako se šuškalo u medijima penthaus je plaćen 500.000 evra, a sudeći po namještaju nije se štedilo ni na opremanju. Pjevač u stanu posjeduje dva kupatila, a jedno od njih je riješio da potpuno promijeni.
Pjevač voli luksuz.
“Aca ima jedno kupatilo za goste, a ovo drugo rezervirano je samo za njega i nalazi se u sklopu njegove spavaće sobe. Upravo je to veće kupatilo riješio da modifikuje i prilagodi svojim visokim standardima i estetskim normama”, otkriva izvor blizak folkeru i dodaje da je on, iako je i prije imao džakuzi kadu, sada odlučio da je zamjeni mnogo većom i boljom.
Ništa mu ne drži pažnju.

“Lukasu inače vrlo brzo dosade stvari, garderoba, namještaj… Sklon je čestim promjenama, a novac mu ne predstavlja nikakav problem pa tako sve svoje hirove može da bez problema i ispuni”, objašnjava izvor. Ima mnogo slobodnog vremena.
“Kako je sada manje poslovnih obaveza, imao je vremena da traži i bira pa je tako našao italijanski hidromasažni džakuzi posljednje generacije sa termalnom vodom i masažerima izuzetne snage sa nekoliko brzina i različitim vrstama mlazova. Njegovo kupatilo je ogromno pa neće imati problem da u njega montira mnogo veću kadu nego onu koju sada ima. Ovaj hir ga je koštao više od 5.000 eura, a kako voli da uživa, ne bi me začudilo da riješi da kupatilo pregradi i da u njega instalira i mini kućnu saunu”, objašnjava izvor.

Ostavite komentar: