Lukas pred Evroviziju promijenio stav: Sad podržava gejeve i Saru Jo

Aca Lukas je pred svoj nastup na Pjesmi za Evroviziju promijenio stav o LGBT populaciji.

Folker je nekada bio protivnik “Parade ponosa” i ponavljao da gejevi ne smijju da usvajaju djecu, a sada samo pozitivno priča o njima.

Aca kaže da se čak i druži sa gejevima, koji su inače veliki fanovi Evrovizije.

,,Nisam protiv gejeva, imam ih mnogo među prijateljima. Ne smeta mi ni kad stupaju u brakove, ma slobodno neka se žene! Međutim, nisam za to da usvajaju djecu. Smatram da djeca treba da imaju oca i majku, ali se trudim da i to prihvatim… Bude mi malo neprijatno kad u filmovima vidim dva muškarca kako se ljube, ali navići ću se i na to. Ne sviđaju mi se samo oni koji bi da šetaju goli po ulicama. Ni mi strejt ljudi ne paradiramo goli!”

Vjerujete li u pobjedu na Pjesmi za Evroviziju?

,,Spremam se za takmičenje, pa ako prođem, vidjećemo šta će dalje biti. Volio bih da odem u Torino i pobijedim, kao što je i Marija Šerifović u Helsinkiju. Imam jednu šansu i hoću da je iskoristim i da u Srbiju dovedem Evroviziju.”

Da li ste u kontaktu sa Marijom? Da li joj se dopada vaša pjesma?

,,Nismo u kontaktu, nikad se nismo družili. Pričali smo dok sam bio u žiriju “Zvezda Granda “. Marija nema razloga da kaže da moja pjesma ne valja.”

Šta se dešava između vas i Sare Jo? Čas je kudite, čas je hvalite.

,,Pogriješio sam što se tiče te djevojčice. Nisam znao ko je ona, ali sam se zainteresovao za nju i shvatio da se radi o talentovanoj djevojci. Sad o njoj mogu da kažem sve najbolje. Baš je talentovana. Odlična joj je pjesma,”rekao je Lukas za Informer.

Ostavite komentar: