Luka Modrić: Novak Đoković je veliki sportista, navijam za njega

Fudbaler Reala Luka Modrić je poručio da je veliki navijač najboljeg tenisera svijeta, Novaka Đokovića.

Reprezentativac Hrvatske je u ekskluzivnom novogodišnjem intervjuu za “Sportski žurnal” otkrio kako je upoznao Đkovića.

On je istakao da mu je drago što je upoznao Đokovića, a priznao je i da često, kada je u prilici, gleda mečeve svjetskog broja jedan.

“Imao sam priliku da ga upoznam ove godine u Majamiju, kada sam sa reprezentacijom bio na košarkaškoj utakmici Majami Hita i Njujork Niksa. Prijatno me je iznenadio, oduševio kao osoba. Do tada sam ga znao samo sa televizije i gledanja njegovih mečeva, kroz izjave i intervjue. Kada smo se upoznali pokazao je koliko je veliki sportista i ličnost. Drago mi je što smo imali priliku da se vidimo”, rekao je Modrić.

Naravno, prokomentarisao je i izjave Đokovića, koji je tokom Mundijala slao poruke podrške reprezentaciji Hrvatske, koja je stigla do finala.

“Njegove izjave o podršci našoj reprezentaciji… Fenomenalno je kada vas jedan od najboljih tenisera bodri i izražava podršku. Bili smo srećni zbog toga i hvala mu na tome”, dodao je Modrić uz opasku da “sport treba da bude iznad svega”.

Modrić je takođe rekao da mu je drago da gleda Novaka i navija za njega, osim u situacijama kada igra sa teniserima iz Hrvatske.

“Đoković je veliki sportista i treba da budemo ponosni da imamo jednog od najvećih tenisera svih vremena ovde na našim prostorima”, poručio je Modrić, prenosi B92.

 

 Ostavite komentar: