Lopovi “bacili oko” na pare i skupocjen sat: Rada Manojlović pokradena na nastupu

Rada Manojlović pjevala je proteklog vikenda u jednom klubu van Beograda, a dok je bila na sceni u bekstejdž su upali lopovi u namjeri da je opljačkaju, prenose mediji u Srbiji.

Dok je obezbjeđenje bilo oko pjevačice da bi kontrolisalo da se neko iz mase ne popne na binu, dva nepoznata muškarca krišom su se zavukla u sobu gdje su bile Radine stvari, a obezbjeđenje ih je spriječilo da odnesu 500 eura i sat roleks koji vrijedi 7.000 evra.

“Kad je Rada stigla na nastup, smjestila se u sobu za goste u klubu, popravljala je šminku i frizuru. Poslije je s bendom izašla da pjeva, sve je bilo kako treba, a stvari su ostale u toj sobi gde se smjestila. Obezbjeđenje je krenulo sa njom, to je veliki klub i svi gosti se nadgledaju da ne bi došlo do nekog haosa, ali su organizatori u brzini zaboravili da zaključaju sobu sa stvarima. Dok je nastup trajao, četiri momka iz obezbjeđenja potrčala su niz hodnik. Niko nije imao pojma šta se dešava i mislili smo da je racija. Rada je nastavila da pjeva, prvu pauzu je napravila poslije sat vremena i tad su joj rekli da su dva muškarca pokušala da je opljačkaju “,  priča izvor koji se našao na licu mjesta.

Kako se dalje navodi, lopovi su iz sobe ponijeli pjevačicinu torbu i krenuli da preturaju po garderoberu, a obezbeđenje ih je zateklo na vratima kad su se uputili ka izlazu.

“Pljačkaši su vidjeli da u torbi ima keša. Vjerovatno nisu ni brojali novac kad su vidjeli roleks. Prišli su i garderobi koja je bila zakačena da bi vidjeli da li ima još novca u džepovima, pa su počeli da bježe. Obezbjeđenje je pozvao momak koji radi u klubu, jer je vidio da sjeva blic iz prostorije koja je trebalo da bude zaključana. Gorile su dotrčale, otele im stvari i izbacile ih napolje. Poslije smo vidjeli da je došla i policija, ali se žurka nastavila, ništa se nije prekidalo. Radi su tek na pauzi rekli da su pokušali da je opljačkaju. Ona se smijala, znate već nju. Samo je rekla: “Dobro je što nisam imala više para u torbi. Da su odnijeli i ovo što imam, morali biste vi da me vozite kući”,  priča izvor, prenosi “Blic”.

Ostavite komentar: