Ljupka se ne kaje zbog razbijanja vozila: Čovjek je ispao džukela, malo je to što je dobio

Ovog četvrtka u emisiji “Brak na neviđeno” učestovali su mlada Jelena Radulović iz Beograda i mladoženja Miloš Ristić iz Beograda.

Jelena vjeruje u ljubav na prvi pogled, dok Miloš voli suptilne i inteligentne djevojke. Gost iznenađenja ove emisije bila je pjevačica Ljupka Stević, koja je pomala voditeljki Milici Kon da što bolje upozna mladence.

Mlada je otišla da bira vjenčanice, a tom prilikom je priznala da joj je kod muškarca najbitnije da ne bude lijen. Buduća mlada je priznala da je jednog bivšeg prevarila, kako bi mu vratila prevaru.

Mladoženja je odabrao odjelo, a onda su se uputili u hotel u kom će se obaviti vjenčanje, naravno u različitim sobama. U hotel im je u posjetu došla i astrološkinja, koja je pročitala njihove natalne karte.

Zatim je ispred hotela stigla i Ljupka i to upravo na parkingu.

“Mene je parking proslavio. Ništa gore za jednog pjevača koji 10 godina snima pjesme, i onda razlupa dva auta i onda cijela nacija zna za tebe. Ja sam Ljupka, jedna dobrica, to što se desilo, desilo se, neće se ponoviti, šteta je materijalna, svima su glave na ramenima, tako će biti i ovog puta”, rekla je Ljupka.

Pjevačica je zatim posjetila i mladence, pa je sa njima porazgovarala.

“Čini mi se da ti nisi nešto za ženidbu, nego si više avanturista, da probaš i ovo. Skenirala sam ja i jače muškarce”, rekla je Stevićeva mladoženji.

Ljupka je upitala mladu šta bi uradila da je momak izda.

“Vjerovatno bih mu ofarbala motor. Moj bivši je prefarbao taj motor, ali nisam mu ja to uradila, to mu je uradila bivša. On je nju varao sa mnom, pa poslije je mene varao sa njom”, ispričala je buduća mlada.

Pjevačica je zatim objasnila svoj skandal sa generalom Dragišom Simićem.

“Da je bilo još vozila, stradala bi i druga vozila. Čovjek je ispao džukela, malo je to što je dobio. Žao mi je što sam prošla medijski linč, kažu da sma bila obična ljubavnica, ali nisam, ja to ne mogu da prihvatim, ja sam bila deset godina ljubav tog čoveka. Opet bih bila sa njim da mogu da vratim vrijeme, jer znam kakva je to ljubav bila. Ali sebi sada da pravim pakao od života, ne, nikako”m rekla je Ljupka.

Mladenci su zaključili brak, a svako je zadržao svoje prezime, nakon čega su srećni izašli iz sale za vjenčanje.Ostavite komentar: