Ljupka otrkiva detalje veze sa generalom: Obećao je mojim roditeljima unuče

Pjevačica Ljupka Stević i dalje je u žiži skandala i glavna je tema mnogih.

Naime, nakon saznanja o preljubi i nevjerstvu svoj sad već bivšeg dečka Dragiše Simića, ona je, razlupala njegova dva automobila. Kako se medijska prašina podigla, i kako se iz dana u dan saznaju detalji njihove desetogodišnje romanse, ona je otkrila i nove šokantne detalje.

“Bio je kod mojih roditelja u Kostolcu, baš na dan kada je postao djed. Čestitali su mu na unučetu, a Dragiša im je rekao: ‘Bože zdravlja, dogodine ćemo Ljupka i ja dobiti kćerku ili sina’. Oni su se obradovali i ozbiljno su shvatili to njegovo obećanje”, rekla je Ljupka.

Kako je rekla pola grada je mislilo da je ona Dragišina supruga.

“Nisam mu bila ljubavnica, jer se mi nikada nismo krili, svuda smo se zajedno pojavljivali. Uostalom, ja sam slobodna djevojka, a on je taj koji ima porodicu. Nisam dozvolila da njegova žena bilo šta trpi i sve sam činila da ne dolazimo u neke neprijatne situacije sa njom… Nas dvoje smo živjeli zajedno i sve dijelili. Žao mi je što se jedna tako lijepa veza ovako ružno završila”, dodaje Ljupka.

Ljupka i dalje vjeruje u ljubav i uvjerena je da će pronaći muškarca kog je oduvijek čekala.

“Nikoga u životu nisam voljela kao Dragišu… Dala sam sve od sebe da naša veza uspije, ali nije bilo suđeno. Poslije svega vjerujem da će se pojaviti onaj pravi i da će mi se s njim ostvariti najveća želja, da postanem majka”, priča pjevačica, prenosi Espreso.rs.

Ostavite komentar: