“Ljudskoj bijedi zabraniti ulazak u Srbiju”: Napadi na Jadranku Barjaktarović nakon skandala na nastupu

Nekada Grandova takmičarka Jadranka Barjaktarović posljednjih dana izazvala je buru reakcija sa svih strana.

Povod je njen nastup u Podgorici kom prilikom je pjevajući Mitrovu pjesmu „Ne može nam niko ništa“ dodala „jači smo od Srbije“.

Kritike i osude

Danima je osuđena na „pljuvanje“ strašne kritike i osude. U početku je prešutno prelazila preko svih kritika, pila je, kažu izvori bliski njoj, tablete za smirenje, izjavila kako nije imala lošu namjeru i da joj je žao zbog toga. Sama je uzročila sebi problem, ali povratka nema. A onda joj je ugašen i nalog na Instagramu zbog velikog broja prijava profila.

A sva priča kreće iz jednog od podgoričkih klubova u kojem su se našle crnogorske patriote, pjevali i nju je ponijela atmosfera. Kaže da je sve krivo protumačeno i da je ona Crnogorka koja voli svoju zemlju a poštuje tuđe.

“I oni su u Srbiji pjevali I podržavali svoju zemlju. Zašto mene sada prozivaju”, pita se ona.

Onda ju je obuzela ljutnja pa je kazala da se više nikome neće izvinjavati. Ali skandal je dosegnuo nevjerovatne razmjere. Počele su i zabrane njenih nastupa po Srbiji i Beogradu uz objašnjenje da je ona pristalica Mila Đukanovića, da je na platnom spisku DPS, da je uvijek ona ta zvijezda svih proslava jer je za kratko vrijeme kupila sebi stan u vrijednosti od 150.000 evra, da je miljenica Đukanovića kao i njena pjesma „Biser Crne Gore“.

S druge strane zatvaraju joj se vrata na drugom Saboru narodne muzike u Srbiji gdje neće nastupati uz obrazloženje SEMUS, da je to za nauk te da njene riječi mržnje i nepoštovanja prema drugim narodima joj neće dozvoliti ni pojavljivanje u medijima. Dok s jedne strane njene kolege Nada Topčagić kazuje kako je ne treba više prihvatiti u Srbiji, Goran Čomor kaže da je ljudska bijeda i da joj treba zabraniti ulazak u Srbiju. Goca Božinovska veli da je najviše novca zaradila u Srbiji ali kada je novac u pitanju tu nema rodoljublja. Lukas kaže da može podržavati svoju državu ali ne pljuvati druge narode.

Ranjena duša

Istina, Jadranka od kako je ušla u City records već dvije godine se ne pojavljuje na Grandu. Oni malo primitivniji kažu da se može vratiti na planinu pa ovcama pjevati, psovke su neizbježne, pogrdne riječi takođe a neki su mišljenja da će Saša Popović od nje napraviti brend. Vrijeme će pokazati šta će se sve izdešavati nakon ovoga Jadrankinog slučaja. Kako će se ona izboriti sa svim tim atacima još uvijek ranjene duše nakon dugogodišnje veze sa izvjesnim Milijem za kojeg kažu da ju je čak i pokrao, vrijeme će pokazati.

Ostavite komentar: