Ljubav “prkosi” razlici: Voditeljka Slagalice uživa u braku sa 20 godina starijim profesorom

Jelena Simić početkom oktobra je privukla veliku pažnju gledalaca, povratkom na mjesto voditeljke u kvizu “Slagalica”.

Mnogi su na Tviteru oduševljeno komentarisali to što je “konačno jedna brineta u timu plavuša” koje vode ovaj kviz, a nekima je čak bio i prvi put da Jelenu gledaju na tom mjestu.

S tim u vezi, mnogi i dalje ne znaju mnogo o njoj.

Naime, Jelena je za “Slagalicu” prvobitno bila angažovana u martu 2020. godine, ali se ubrzo i povukla, pošto je ostala u drugom stanju, pa je otišla na porodiljsko odsustvo.

Mnogo pažnje privlači njen privatni život, pošto je udata za Dragana Simića (59) koji je, prema podacima koji se zvanično mogu pronaći na internetu, profesor na Fakultetu političkih nauka.

Upravo sa njim Jelena ima dvoje djece – kćerku Unu i sina Aleksu.

Jelena je rodom iz Sarajeva, a zbog naglaska je svojevremeno takođe bila na meti gledalaca, ali se na negativne komentare nije obazirala.

Ona je u intervjuu za Politikinu TV reviju svojevremeno ispričala da se sa 12 godina suočila sa svetom odraslih i da bi se o njenom životu mogao snimiti film. Prema pisanju ovog lista, seća se da kada je došla u Beograd, kad god bi neko jače zalupio vrata, ona bi se trgla i imala sećaj kao da je pala granata, piše Telegraf.rs.

Ostavite komentar: