Ljubav kratko trajala: Severina bila vjerena za poznatog muzičara

Otkako je kročila na javnu scenu, Severinin privatni, naročito ljubavni život je intrigirao cijeli region. Svi su željeli da znaju koga ljubi jedna od najljepših žena na Balkanu, a ona je obično davala sve od sebe da zadrži intimu daleko od medija.

Ipak, kako je već od prvih godina karijere privlačila pažnju, Severina uglavnom nije uspijevala da sakrije baš sve detalje, pa su tako neki od njenih partnera poznati javnosti. To je slučaj i s prvim koji ju je volio toliko da ju je zaprosio, a ona mu rekla “da”, odnosno prvim njenim dečkom koji je poznat.

Naime, tokom devedesetih lijepa Splićanka bila je u ljubavnoj vezi s Alenom Marinom iz grupe “Kojoti”. Ova ljubav nije trajala dugo, ali Seve i Alen su se ludo voljeli, a rok muzičar je pitao pjevačicu da se uda za njega i ona je pristala. Ispostavilo se, međutim, da im nije suđeno, a par je i nakon raskida ostao u dobrim odnosima.

Kako je Alen jednom prilikom istakao, on ne smatra da je imao loš imidž jer je baš on osvojio Severinino srce, ali je imao utisak da medijima nije bilo pravo.

“Ona je popularna i harizmatična osoba. Pregrubo je reći da su me mediji zbog nje stigmatizovali, ali su se ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom”, izjavio je on svojevremeno.

Marin danas, pored toga što se i dalje bavi muzikom, a okušao se u još jednoj umjetnosti – bavi se izradom neobičnih lampi. U jednom intervjuu istakao je da je danas porodični čovjek.

“mam skladan brak i jako dragu i lijepu suprugu, otac sam i očuh dvije djevojčice, odnosno djevojke, koje me jako često ispunjavaju ponosom. To je jako dobar osjećaj”, istakao je prije nekoliko godina.

Ostavite komentar: