Lijepa pjevačica progovorila o propalim ljubavnim vezama: Prvo prsten, pa da pričamo

Privatni život Rade Manojlović oduvijek je bio transparentan medijima, iako se pjevačica trudila da one najvažnije detalje sačuva samo za sebe.

U posljednje vrijeme ne želi da govori o propalim vezama sa kolegama Milanom Stankovićem i Harisom Berkovićem, kao ni o potencijalnom partneru, ali je u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“ otkrila da više ne želi da gubi vrijeme, već je odlučila da pređe na konkretnije stvari.

– Prvo prsten, pa da pričamo – rekla je Rada voditeljki i u emisiji konačno otkrila kakvog muškarca traži.

Iako je naglasila da je spremna za udaju, jedno Leino pitanje bacilo ju je u rebus.

– Hoćeš da budeš gost voditelj ili da oni (prim.aut. gosti) tebe pitaju? – pitala je Lea.

– Upravo sam shvatila da nisam nizašta – odgovorila je Rada, a svi u studiju prasnuli su u smijeh.

Inače, emisija sa Radom na programu je danas od 17 časova na Grand televiziji, a pored nje u studiju će biti Deni Boneštaj, Ljupka Stević, Danijel Alibabić i Đuro Palica.

Iako rijetko govori o bivšim vezama, za Grand je nedavno napravila izuzetak i progovorila o susretu sa Milanom Stankovićem.

– Nisam se skoro vidjeli, ali jedva čekam da se vidim sa njim. Danima se dogovaramo za taj susret jer imamo mnogo toga da tračarimo. Šta drugo radimo? O čemu bismo mi pričali? Mi imamo puno tema, a jedna od njih je i sve ovo što se piše o njemu. Stvarno su nagađanja velika, ali i malo ja da saznam šta su njegovi planovi jer on je dosta mističan i za mene, a kamoli za medije – istakla je Rada za Grand i otkrila kako Milan doživljava što se u medijima piše o njegovom privatnom životu.

– Znam da mu smeta, ali iz razloga što monasi, igumani i vladike ne vole u tom smislu medije i estradu. Oni su više da to bude Božija, duhovna priča, van naslovnih strana. Ali opet kažem: „Milane, ne možeš da se nerviraš. Ti si neko ko je jako interesantan i budi srećan što narod zanima ta duhovna priča. Malo crkva, manastir, jedan duhovni svijet za razliku od ovog estradnog gdje je konstantno bivši ovaj, onaj, na koga se odnosi pjesma. Budi srećan što narod zanima i duhovna strana nečije ličnosti. To je plus – zaključila je Rada u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

Ostavite komentar: