Lijepa Nataša zaintrigirala riječima: Radije bih da ljudi vide moj po*nić nego kako izgledam ujutru

Nataša Bekvalac ponovo je prodrmala estradu i pomjerila muzičke granice kada je na iznenađenje mnogih snimila duet „Iz daleka“ sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

“Jutros sam izgledala kao socijalni slučaj. Imamo jednu grupu u kojoj smo moj najbolji prijatelj, sestre i ja, pa sam im poslala snimak da vide kako sam izgledala. Prije bih se odlučila da narod vidi moj po*no-snimak, nego taj od jutros”, kroz smijeh je rekla pjevačica na početku razgovora.

Inače, Natašin i Rastin duet u prva 24 sata preslušalo je više od milion ljudi, a pjevačica je za Alo! otkrila da je do saradnje sa poznatim reperom došlo sasvim spontano.

“Rasta je jedno jako emotivno, divno i nježno muško biće. Nikada nisam imala ljepšu i lakšu saradnju. Sve je teklo prirodno i lijepo, bez puno priče  Njegova cijela banda djeluje malo grubo i agresivno, ali shvatila sam da ne treba imati predrasude jer oni su banda mekog srca.

Do saradnje je došlo spontano, prvo se desilo poznanstvo pa smo počeli da razgovaramo o zajedničkoj pjesmi. Stefan je bio vrlo angažovan, napisao je više različitih melodija i pozvao me je kod sebe u studio. Čim smo odabrali muziku, u roku od nekoliko dana on je napisao i tekst za pjesmu”, objasnila je Nataša koja se potom osvrnula na glasine da je njen duet sa Rastom zapravo bio namijenjen koleginici Severini.

“Ova pjesma nikada nije bila namijenjena Severini, Rasta ju je namjenski napisao za naš duet”, objasnila je ona, pa priznala da joj je promjena žanra prijala.

“Duet sa Rastom je bio ponovo moj izlazak iz zone komfora, ali shvatila sam da jedino tako mogu da rastem, da učim, i kao umjetnik i generalno. Više mi ušuškavanje ni u jednoj sferi života ne prija”, priznala je Bekvalčeva, pa otkrila da li bi ukrstila glas i sa Anom Nikolić, Rastinom bivšom ženom.

“Ja sam uvijek za lijepe saradnje i za to da se izvođači spoje i naprave dobro djelo”, kratko je rekla novosadska barbika, koja ne krije da umije da bude teška za saradnju.

“Kada je riječ o muzici, uvijek se konsultujem sa svojim saradnicima, ali odluke donosim sama, u suštini znam šta radim i šta želim. Međutim, moram priznati da sam osoba kojoj treba kontrola. Volim da šetam po granici, pa je nekada pređem. Tada je tu moj tim koji me kontroliše”, priznala je Nataša.

Ostavite komentar: