Lidija Bačić igra na kartu golotinje: Žene u svijetu su skoro doslovice gole, mi smo ovdje prečedne

Lidija Bačić je tokom gostovanja u radijskoj emisiji “Special Happy Show” na Happy FM-u između ostalog govorila o tome šta misli o golotinji.

Rekla je da se fizički mnogo promijenila od početka karijere.

“Svi su izgledali drukčije na samim počecima karijere, pogledajte Mesija, Ibrahimovića, Ronalda. Danas je u šoubizu postalo normalno da paziš na to kako izgledaš, a posebno žene koje se nauče šminkati i ponašati, slikati se… Mislim da je to sve važno. Što se tiče provokativnih izdanja, ja ih osmišljam. Imam nekoliko stilista s kojima radim, koji rade na moje nahođenje. Najviše slušam samu sebe. Nekoliko puta sam poslušala druge, imala neke izlete i to je bilo stvarno loše”, rekla je ona.

Priznala je da igra na kartu izgleda. Smatra da je to sasvim normalna pojava.

“Velika je to karta i ko god ne igra na nju, pogriješio je. Mislim na žene. U svijetu su sve predotjerane i toliko skinute, skoro doslovice gole – Rijana, Niki Minaž, Bijons… Mi smo ovdje prečedne. Vani bi ti rekli ‘Daj još’, ali smo mi mala zemlja. Reklo bi se selo veselo. Sve kroz povećalo gledamo. U svijetu bi to bilo potpuno drugačije”, kazala je Lidija.

Takođe je spomenula da bi voljela da uskoro postane majka.

“To mi je želja u narednih nekoliko godina, ali za to se prvo trebaju dogoditi velika ljubav i brak. Mislim da bih bila dobra majka, tako barem kažu moji ukućani. Da bi me osvojio, frajer mora biti frajer. Ne preglasan i više samozatajan. Ne volim ove što glumataju nešto, ali da je frajer kada to treba biti. Ne volim ni one koji se previše razmeću i moraju biti glavni u društvu. Bježi od takvih”, navela je Bačićeva.

Ostavite komentar: