Lepa Brena “žali” za kostimima: Vjerovali ili ne, nisam uspjela da sačuvam nijednu haljinu i kompletić!

Lepa Brena od samog početka karijere važila je za pjevačicu koja je na muzičku scenu, pored novog žanra, unijela i do tada neviđeni scenski i modni identitet.

Kratke suknjice, šljokice i resice bile su njen zaštitni znak, a ona se sa setom u glasu prisjetila tog vremena i objasnila zašto danas nema nijedan od tih kostima.

“Vjerovali ili ne, nisam uspjela da sačuvam nijednu haljinu i nijedan kompletić iz perioda od 1982. do 1990. godine zato što su se svi oni raspali od znoja zbog onih mojih čuvenih „dva koncerta dnevno“, rekla je Lepa Brena.

“Sve te kostime mi je šila moja majka i pravila je uvijek dva-tri ista da bih jedan suv imala za prvi koncert u 18 sati, a drugi za koncert od 20 sati. Pošto se svi sjećamo kako su izgledali moji koncerti i koliko energije sam ostavljala na bini, ostala sam bez kostima, ali sačuvala sam uspomene”, dodaje ona.

Lepa Brena je naglasila da bi mnoge haljine iz tog perioda danas bile pravi modni rariteti. Ona je objasnila i šta radi sa garderobom koju zbog prirode posla često kupuje, ali ne može da je nosi više od jedanput.

“Moj posao je takav da svu garderobu, kako privatnu, tako i scensku, poklanjam svojim drugaricama i prijateljicama”, objasnila je Brena.

Ostavite komentar: