Lepa Brena i Boba izgradili pravu imperiju: Kuća pored Madone, jahta od 6.000.000 evra, vozni park

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović izgradili su pravu imperiju, pa trenutno uživaju u bogatstvu koje posjeduju.

Brena i Boba, naime, sa sinom Viktorom živi u luskuznoj kući na Brežanijskoj kosi, a osim te vile, posjeduju i nekoliko nekretnina, automobile kao i raskošnu jahtu.

Vila je u unutrašnjosti prepuna detalja u nijansama bež i zlatne boje na kojima se može primjetiti i pozlata.

U dvorištu je veliki bazen na dva nivoa, koji je okružen zelenilom. Poznati par posjeduje i stan u Crnoj Gori i to u jednoj od najskupljih zgradi u Budvi.

Tako su kupili „kraljevski apartman“, kako nazivaju apartmane u luksuznoj zgradi, a cijena kvadrata je čak 4.000 evra. Kada se sve sabere, ako stan koji su Brena i Boba uzeli ima bar 70 metara kvadratnih, cijena nije ispod 280.000 evra.

Pored apartmana oni posjeduju i jahtu na kojoj uživaju kad god su u prilici.

Cijena jahte iznosi nevjerovatnih 6.000.000 evra, a na njoj provode većinu vremena kada su na crnogorskom ili hrvatskom primorju, gdje je ona često i usidrena tokom zimskih dana.

Boba i pjevačica posjeduju kuću u Majamiju, gdje im je komšinica ni manje ni više nego kraljica popa Madona.

Brena je priznala da je nekoliko puta naletila na pjevačicu, ali da nisu razgovarale.

– Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i vidjela sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbjeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem „vidi ovu žensku, ista je Madona“ i na kraju sam ukapirala da jeste ona – ispričala je Brena svojevremeno, prenio je “Telegraf”.

Kuća je vrijedna više od 900.000 evra, a ima preko 400 kvadrata i nalazi se na samoj obali mora.

Pjevačica i bivši teniser posjeduju i stan u Monte Karlu od 150 kvadrata, u kom se nalazi veliki dnevni boravak sa dvije kuhinje, terasa, spavaća soba kao i tri sobe za goste.

Oni su su 2016. godine renovirali stan, i samim tim promijenili su sav namještaj. Oni su za to izdvojili čak 50.000 evra.

Pored nekretnina, bračni par posjeduje i nekoliko luksuznih automobila kojima često obilaze luksuzne destinacije.

 

 

Ostavite komentar: